Nyheter....

Stilte Imingens Uv Dreng i Bruksvallarna onsdag 11/3..

Han gikk veldig bra og hadde 3 fuglearbeid uten reis samt god apport. Veldig fornøyd med gutten den dagen og han var dagens viltfinner på vårt parti i Ak..vi fikk en flott 2 Ökl 😊

Hadde meldt på flere starter med våre hunder i vinter men med den pandemien som går nå er alt avlyst. Håper det går bra med oss alle i tiden fremover...

Jeg stilte Raudsildras Sønn de Lux på Haltdalsprøven. En flott dag med mye action og bra med fugl. Sønn gikk topp søk og fikk to fuglearbeid med reis. Han ble og slått en gang og hadd en egen støkk. Så det var action :-)

Vi fikk 3Vk og kjempefornøyd. Første start i vinnerklasse..det ble fem hunder på premielista

Kaja stilte også Lucy på lørdag, hun gikk flott men dessverre lite med fugl der..

Imingens Io Eero og Joakim Sørløkk Lian var på Meråkerprøven. Det gikk veldig bra og Eero fikk 1Ak :-) Utrolig morro for ekvipasjen da det har vært litt stang ut. Det ble og en 2Ak på Rypeprøven der de manglet reis..

Det er tredje hund i kullet med 1Ak :-)

Kjempegrattis :-)

Imingens Pr Prince og Trond Kr Karlsen var på Rypeprøven. Det gikk godt og Prince fikk 4Vk kval og 3Vk finale

Kjempegrattis :-)

Treningssamlinga vi hadde sammen med kennel Lauvåsen/Birger Stene ble en veldig trivelig helg :-)

Vi fikk veldig fint vær på lørdag og noe dårligere på søndag. Dessverre var det litt lite fugl men noen situasjoner ble det. Veldig moro å se hundene og prate med dere valpekjøpere ute i felten. Vi hadde en evaluering lørdag kveld av dagen og spiste god på Vauldal Fjellhotell. Veldig trivelig. Tusen takk til dere som hjalp til og til grunneiere for leie av terreng.

Lykke til videre og vi møtes igjen senere :-)