Nyheter....

Imingens Io Tessa og Bjørn Sand stilte på Rørosprøven lørdag, i urolig vær med mye vind klarte Tessa å finne sin fugl og med topp søk ble det 1Ak :-)

Imingens Uv Dreng og Per Arne stilte og lørdag, med flott søk og fuglearbeid uten reis ble det en 2Uk :-) Dreng sin andre premie på to starter til nå..

Kjempegrattis :-)

Imingens Ih Ronja og Arne Opdahl stilte på Rørosprøven fredag, på sin andre start klarte de Ronja å finne sin fugl og med topp søk ble det 1Ak :-)

Kjempegrattis :-)

Imingens Pr Pippi til Tor Taksgaard stilte på Rørosprøven og fikk 1Vk/Ck i kvaliken.

Lux gikk til finale på søk, dessverre var det lite fugl og mye vind så det ble bare en premie i finalen.

Kjempegrattis :-)

Jeg stilte Imingens Uv Dreng og Raudsildras Sønn de Lux på prøve i Bruksvallarna. I meget tungt føre greide begge gutta i finne seg fugl..Dreng fikk en flott 2Uk og Sønn fikk en flott 1Ak :-) I ak i Sverige må de apportere fersk fugl og det gikk kjempebra for Sønn :-)

Dette var Dreng sin første start i vinter og flere starter ska vi på med han. Dette var Sønn sin 12 start på prøve og hans 9 premie. 7 av dem er 1 premier :-)

Sønn sin søster Raudsildras Lyng fikk 1Ak i Meråker og ble dermed Nordisk Utstillingschampion :-)

Imingens Ih Bror og Erik Dahl Jensen stilte på Vinjevegen prøven i helga. Det gikk godt og Bror fikk en fin 3Ak på sin første ak start..

Gratulerer så mye 😃