KENNEL IMINGEN

Hvem vi er...

Vi er en familie på 4 personer...Kaja, Petter, Nina og Per Arne Kjelsberg.
Kaja og Petter er våre to barn. Etter å ha bodd på Korsvegen i Melhus kommune i mange år har vi nå flyttet på oss til Røros regionen.
Vår nye adresse er Råveien 301, 7370 Brekkebygd :-) 

Vi er en aktiv familie med flere forskjellige interresser. Begge barna er aktiv i idrett og Petter satser toppidrett på landeveisykkel. Alle fire er glad i friluftsliv, og spesielt vi to voksne er svært ivrige jegere. Vi holder på med jakt, og da mest med stående fuglehunder.
Vi har holdt på med fuglehunder siden vi begge var 13-14 år...så vi har skaffet oss lang erfaring. Har drevet med eget oppdrett siden 1987, og vårt Kennelnavn Imingen ble stiftet dette året.
Per Arne hadde fra tidligere kennelnavn Riskletten, men vår datter Kaja har nå overtatt kennelnavnet til sitt eget :-)

Jakt med fuglehunder er rekreasjon for sjelen...det å ha med seg hunden både til fjellet og i skogen og jakte, er veldig givende. En flott hobby, der man kommer seg ut i den flotte naturen vi har i Norge.
Vi driver og med jaktprøver og utstilling, der får man testet sine hunder og også møte mye hyggelige likesinnede. Per Arne var tidligere jaktprøvedommer men etter å ha dømt hunder i 20 år så syntes han det var nok så avsluttet sin dommergjerning i 2020.
Nina er utdannet instruktør fase 1-2-3.
Vi har oppnådd mange gode resultat på våre hunder...og vi er meget opptatt av å ha hunder som vet å samarbeide. Vi prøver i vår avl/oppdrett å avle dresserbare hunder med godt gemytt. De skal ha et godt funksjonellt eksteriør med sterk kropp og benstamme. Stor jaktlyst og viltfinnerevne.
Å avle hunder er meget vanskelig, og det er viktig å bruke sunne/friske individ som man mener bringer rasen videre.

Tlf: 91547068/97584588